اخیراً سایت هایی با سوءاستفاده از نام ” آسام” محصولات خود را به فروش می رسانند. به اطلاع میرساند تنها مرجع رسمی شرکت آسام کاران مبنا، وبسایت ASAMIRAN.COM با مدیریت برادران اکبرزاده می باشد. آسام هیچ مسئولیتی در قبال اجناس خریداری شده از مجموعه های متفرقه ندارد
دسته بندی
پی ال سی زیمنس S7-200 از بهترین اجزای اتوماسیون صنعتی، برای حداکثر مطابقت با نیازهای بازار و توسعه فرآیندهای کنترل و تولیدی است. این سیستم برای افزایش بهرهوری و توسعه کاربرد واحدهای صنعتی طراحی شده و مناسبترین قیمتها، قابل خریداری است. در این شرایط اگر قصد کاربری از سیستم کنترل کاربردی پی ال سی زیمنس S7-200 را دارید، پیشنهاد میکنیم تا انتهای مطلب با ما همراه باشید تا بدین ترتیب با ویژگیها و جنبههای مختلف این سیستم، آشنایی پیدا کنید.
پی ال سی زیمنس S7-200 یکی از کاربردیترین مدلهای انواع سیستم کنترل SIMATIC است که در کنار سایر محصولات درایو هوشمند زیمنس، اتوماسیون بسیار مقرونبهصرفه و توسعه یافته، ایجاد میکند. S7 200 از سیستمهای ارتقاء یافتهای است که از خصوصیات ویژهای از جمله اجرای دقیق دستورالعملها، انعطافپذیری بالا و… برخوردار است. درواقع برند زیمنس، همواره متعهد به تحقیق و توسعه، به منظور ترویج و کاربرد فناوری اتوماسیون صنعتی است؛ به همین دلیل است که طی 16 دهه گذشته، محصولاتی قابل اعتماد و کارآمد را برای دستیابی به اتوماسیون کامل در واحدهای صنعتی، ارائه کرده است. S7 200 زیمنس، نیز نمونهای از این محصولات است که با خرید آن میتوانید کارایی واحدهای تولید را بهبود بخشیده و رقابت را در بازار، افزایش دهید.
با خرید پی ال سی زیمنس S7-200 میتوان به مجموعه کاملی از سازوکارهای کنترلکننده منطقی هوشمند دست پیدا کرد. این سیستم، کنترلهای قابل برنامهریزی با عملکرد بالا را در سیستم کنترل اتوماسیون صنعتی مبتنی بر رایانه شخصی، ارائه میکند. در این شرایط با هر الزامات و شرایطی که در واحد کاربرد وجود دارد، میتوان از این سیستم به طور انعطافپذیر استفاده کرد. بدین منظور میتوانید با توجه به بودجه و نیازهای نرمافزاری، تنظیمات مورد نظر را روی PLC، پیاده ساز کنید.
PLC S7-200 SIEMENS از محصولات موفق برند زیمنس است که میتواند به عنوان سیستمی جمعوجور و مقرونبهصرفه، مورد استفاده قرار بگیرید. این محصول طی سالیان طولانی تحقیقات گسترده در بازار، طراحی شده است تا بدین ترتیب بیشترین تناسب را با نیاز کاربران داشته باشید. بدین ترتیب با خرید PLC S7 200 زیمنس، میتوانید از مزایای زیادی بهرهمند شوید که در ادامه به بیان برخی از آنها خواهیم پرداخت:
میتوان گفت که پی ال سی S7 200 زیمنس میتواند به عنوان اتوماسیونی کوچک و جمع جور، برای برآورده سازی از طیف وسیعی از نیازهای کاربران، مورد استفاده قرار بگیرد. درواقع این سیستم امکان تعامل بین انسان و رایانه، اتوماسیون و درایو را فراهم کرده و در بهبود عملکرد ماشینآلات و تجهیزات صنعتی، کاربرد دارد. بدین منظور در ادامه میتوانید با برخی از عمده کاربردهای SV200 را مورد بررسی قرار دهید.
پی ال سی های S7200، از سری تولیدات برند زیمنس هستند که سالیان طولانی به عنوان برندی متعهد به توسعه و ارتقاء شناخته میشود. این نمونه پی ال سی، از آخرین فناوریهای اتوماسیون صنعتی برخوردار بوده و میتوان آن را برای سیستم کنترلی کارآمد و قابل اعتماد، به کار برد. به منظور آشنایی بیشتر با سیستم PLC S7 200 میتوانید برخی مشخصات این سیستم را در ادامه مورد بررسی قرار دهید:
رابط اترنت استاندارد CPU های SV 200، امکان اتصال اترنت را ایجاد میکند که میتواند از جنبههای اقتصادی و کاربری، بسیار مناسب باشد. علاوه بر این، امکان اتصال از طریق پروتکلهای ارتباط اترنت صنعتی نظیر Modbus TCP، UDP، TCP، PROFINET و… را فراهم میکند. همچنین از طریق این رابطها میتواند PLC را به سایر سیستمها نظیر صفحات لمسی، اینورترها، درایورها و کامپیوترهای سرور و..، متصل کرد. در این شرایط، سیستم را میتوان با استفاده از کابلهای مشترک در PLC بارگیری کرد و نیازی به کابل برنامهنویسی اختصاصی نیست. بدین ترتیب این روش میتواند تا حدود زیادی فرآیند را با سرعت بالا و صرفه اقتصادی به انجام برساند.
به طور کلی بدنه ماژول پردازندههای پی ال سی S7 200 زیمنس، دارای 1 رابط پروفاینت و 1 رابط RS485 هستند. در این شرایط با گسترش برد سیگنال CM01 یا ماژول EM DP01، میتوان تعداد پورتهای ارتباطی را تا حدود 4 پورت افزایش داد. بدین ترتیب امکان اتصال سیستم به صفحه نمایشهای لمسی و برخی دستگاههای اتوماسیون جزئی، فراهم خواهد شد.
Step 7-Micro/WIN SMART، درواقع نرمافزار پیکربندی برنامهنویسی برای پی ال سی S7-200 است که به راحتی روی سیستم عاملهای ویندوز 7 یا 10، اجرا میشود. از این سیستم برای برنامهنویسیهای پیشرفته استفاده میشود که با محیطی کاربرپسند و راحت، امکان توسعه کارآمدتر پروژه را فراهم میکنند.
پی ال سی S7-200 زیمنس، از سری کنترلکنندههای قابل برنامهریزی نوع میکرو پی ال سی بوده و کنترل انواع نرمافزار و پروگرام های اتوماسیون صنعتی را با طراحی جمعوجور، ارائه میکند. این سیستم با بهرهوری از ویژگی و قابلیتهای متنوعی، دستورالعملهای مختلف را به اجرا در میآورد. در این شرایط به منظور برخورداری از مزایای این سیستم لازم است که با قابلیتهای آن آشنایی پیدا کنید؛ بدین منظور در ادامه به بررسی برخی از این قابلیت و ویژگیها، خواهیم پرداخت:
در این سیستم میتوان به راحتی، تمام گزینههای منو را به طور کامل مشاهده کرد. این ویژگی، نمایش آیکون و عملکرد کلی سیستم را تا حدود زیادی تسهیل میکند. علاوه بر این، با دو بار کلیک کردن روی منو میتوانید آن را پنهان کنید تا بدین ترتیب فضای بصری بیشتری برای پنجره برنامهنویسی، فراهم شود. طراحی ویندوز نیز کاملاً متحرک بوده و تمام پنجرههای موجود در رابط نرمافزاری میتوانند آزادانه با کشیدن و رها کردن، حرکت کنند.
گزینههای بسیاری از انواع برنامههای افزودنی برای سیستم PLC S7 200 وجود دارد که امکان سفارشیسازی سیگنال بردهای جدید را فراهم خواهد کرد. علاوه بر این، درگاههای ارتباطی مقیاسپذیر و کانالهای دیجیتال و آنالوگ این نوع پی ال سی، ضمن افزایش تطابق عملکرد سیستم با نرمافزارها، هزینههای ارتقاء را در پروژههای مختلف، کاهش خواهد داد.
پالس سه محوری، از جمله مواردی است که در SV 200 ارتقاءیافته و کارایی بینظیری را در حرکت عملکردهای قدرتمند کنترل سرعت و موقعیتیابی، به ارمغان میآورد. درواقع ماژولهای این CPU میتوانند حداکثر سه خروجی پالس پرسرعت 100 کیلوهرتزی ادغام شوند و از سیستم PWM/PTO، پشتیبانی کنند. رابط پروفاینت یکپارچه نیز با CPU این نوع پی ال سی، به شما این امکان را میدهد که چندین درایو سرور را با دستورات SINAMICS، برای سهولت استفاده، کنترل سریع و موقعیتیابی دستگاه، به یکدیگر متصل کنید.
PLC S7 200، با طیف متنوعی از انواع سی پی یوها طراحی شده است که با توجه به حوزه فعالیت، توسط مهندسان، برنامه نویسان و تکنسینهای دارای دانش کنترل و برنامهریزی، انتخاب و مورد کاربری قرار میگیرند. بدین منظور در ادامه به معرفی و بررسی ویژگیهای انواع سی پی سو پی ال سی S7 200 خواهیم پرداخت:
سی پی یو 221 از مدلهای فشرده محسوب میشود و از رم 4 کیلوبایتی و منبع تغذیه 24 ولتی برخوردار است. این سری به عنوان میکرو پی ال سی شناخته میشود و برای انواع سیستمهای اتوماسیون صنعتی کاربرد دارد. از ساختار جمعوجور CPU 221 میتوان برای اجرای دستورالعملهای قدرتمند، با هزینههای مقرونبهصرفه برای عملکردهای کنترلی جزئی، استفاده کرد.
منبع تغذیه برای سی پی یو 221RLY نیز در حدود 24 ولت بوده و از فضای ذخیرهسازی 4 کیلوبایت برای نرمافزار، و 2 کیلوبایت برای اطلاعات، برخوردار است. این مدل نیز نمونهای از میکرو پی ال سی هایی است که میتوان از آن در انواع سیستمهای اتوماسیون صنعتی استفاده کرد. CPU221RLY از انعطاف بالایی برخوردار بوده و با ساختاری یکپارچه، امکان اجرای مجموعهای از پیکربندی و دستورالعملها را فراهم میکند.
فضای ذخیرهسازی در سی پی سو 222، در حدود 4 کیلوبایت برای نرمافزار و حدود 2 کیلوبایت برای اطلاعات است. رابط این سی پی یو PROFIBUS DP بوده و امکان ارتقاء به سیستم پیشرفتهتر را نیز فراهم میکند. این مدل سی پی بو فشرده، در انواع سیستمهای PCL S7 200 به کار میرود و عملکردی مبتنی بر ابزارهای برنامهنویسی مبتنی بر ویندوز را برای اتوماسیون صنعتی، فراهم میکند.
ورودی سی پی یو 224 از نوع DI DC 14 بوده و خروجی آن نیز DO DC 10 است؛ فضای ذخیرهسازی در این نوع سی پی یو در حدود 8/12 کیلوبایت برای نرمافزار و حدود 8 کیلو بایت برای دادهها است. رابط CPU 224 نیز از نوع پروفابیوس با قابلیت ارتقاء است و کاربرد مطلوبی را برای واحدهای صنعتی و سیستم کنترل و مدیریت پروژههای تولیدی، ارائه میکند.
سی پی یو 226 از رابط قابل برنامهریزی توسط کاربر برخوردار بوده و از 1 ماژول حافظه قابل اتصال برخوردار است. این سی پی یو میتواند دستورالعملهای مرتبط با دادهها و فایلها را ذخیرهسازی کند و از حافظه یکپارچه 24 کیلوبایتی برای نرمافزار و 16 کیلو بایت حافظه اجرایی فعال، برخوردار است. همچنین این سی پی یو حدود 10 کیلوبایت حافظه یکپارچه نیز برای دادههای سیستم، ارائه میکند.
این سیستم از ولتاژ تغذیه ورودی 85 تا 256 ولت برخوردار بوده و با پردازنده 24 و 16 رله، ارائه میشود. شمارندههای پرسرعت در CPU CR40، به طور کلی 4 و در حالت تک فاز 4 از 100 کیلوهرتز و 4 فاز، در حدود 2 از 50 کیلوهرتز است. حداکثر ورودی و خروجی آنالوگ در این سی پی یو، 236 بوده و حداکثر ورودی و خروجی آنالوگ آن نیز حدود 49 است.
سی پی یو CPU SR60 از پردازندههای 36 و 24 رله برخوردار بوده و ولتاژ تغذیه ورودی آن، بین 85 تا 264 ولت است. این سیستم نیز در حالت کلی با 4 شمارنده پرسرعت ارائه میشود که در حالت تک فاز 4 از 100 کیلو هرتز بوده و در حالت 4 فاز، 2 از 50 کیلوهرتز است. حداکثر میزان ورودی و خروجی دیجیتال CPU SR60، 256 و حداکثر ورودی و خروجی آنالوگ این سیستم نیز حدود 49 است.
ولتاژ تغذیه ورودی در سی پی یو ST30، بین 20.4 تا 28.8 ولت بوده و از پردازنده 18 و 12 ترانزیستوری برخوردار است. این سیستم از قابلیت ارتقاء برخوردار بوده که توسط ماژولهای توسعه یافته و برد سیگنال، قابل انجام است. شمارنده پرسرعت در این سیستم حدود 4 در 200 کیلوهرتز بوده و از دستورالعملهای مختلف را با سرعت و کیفیت بالایی به انجام میرساند. حداکثر ورودی و خروجی دیجیتال و آنالوگ در سی پی یو ST30 حدود 226 و 49 است.
سی پی یو ST40، از دیگر سیستمهایی است که قابلیت ارتقاء را با استفاده از ماژولهای قابل توسعه و بردهای سیگنال، فراهم میکند. این سیستم از ولتاژ تغذیه ورودی حدود 20.4 تا 28.8 ولت برخوردار بوده و با پردازندههای 24 و 16 ترانزیستوری، ارائه میشود. شمارندههای پرسرعت در این مدل، 4 در 200 کیلوهرتزند که قدرت بالایی را برای این سیستم فراهم میکند. حداکثر میزان ورودی و خروجی دیجیتال در سی پی یو سری ST40، در حدود 236 است.
مدلهای مختلفی از انواع ماژول ورودی و خروجی S7-200 برای سیستم پی ال سی زیمنس S7-200 وجود دارد که سازوکارهای متفاوتی را در کاربردهای اتوماسیون صنعتی ارائه میکنند. انتخاب نوع این ماژولها بر اساس محیط استفاده و ترجیحات کاربران، مشخص میشود تا بدین ترتیب به بالاترین سطوح بهرهوری، دست پیدا کرد. به منظور ارائه دیدگاه دقیقتر، در ادامه به معرفی و بررسی ویژگیهای برخی نمونهها از این ماژولها، خواهیم پرداخت:
ماژول ورودی 16 کاناله برای میتواند حدود 8 ورودی از نوع DC Sink.Source 24 ولتی و 8 خروجی ترانزیستوری 0.75 آمپر را ارائه کند. منبع تغذیه این ماژول، 24 ولت بوده و عملکرد بالایی را برای سیستمهای کنترل هوشمند در اتوماسیون صنعتی ارائه میدهد.
این ماژول از 16 ورودی از نوع DC Sink/source 24 ولتی و 16 خروجی رله 2 آمپر برخوردار بوده و با منبع تغذیه 24 ولتی عملکرد خود را ارائه میکند. ماژول 32 کاناله DR32 میتواند یکی از بهترین انتخابها برای افزایش اتصالات آنالوگ و دیجیتال، به سیستم PLC S7 200 باشد.
ماژول مدل AM06 از دیگر نمونههایی است که از منبع تغذیه 24 ولتی برخوردار بوده و 4 کانال وردی آنالوگ و 2 کانال خروجی آنالوگ را برای سیستم PLC S7 200، ارائه میکند. این ماژول از سطوح بالایی از امنیت برخوردار بوده و همچنین مقاومت بالایی را در شرایط محیطی ویژه، ارائه میکند.
ماژول DT32، با 16 کانال ورودی دیجیتال و 16 کانال خروجی 0.75 آمپری دیجیتال، عملکرد کنترل اتوماسیون صنعتی را برای S7 200، ارائه میکند. خروجیهای این ماژول از نوع ترانزیستوری بوده و با ولتاژ 24 ولتی تغذیه میشود. با استفاده از ماژول DT32 میتوان عملکرد مناسبی را در شرایط ویژه همچون دماهای بسیار بالا یا پایین، با کیفیت مطلوب، ارائه کرد.
به طور کلی با توجه به مزایا و کاربردی که پی ال سی زیمنس در واحدهای صنعتی ارائه میکند، این سیستم را میتوان به عنوان یکی از مقرونبهصرفه ترین گزینهها با بهرهوری بالا برای اجرای دستورالعملهای مختلف، در نظر گرفت. بنابراین میتوان گفت که PLC S7 200، ارزش سرمایهگذاری قیمت خرید را برای اجرای طیف گستردهای از انواع برنامهها، خواهد داشت. در این شرایط لازم است بدانید که قیمت پی ال سی S7-200 زیمنس، تحت تأثیر عوامل مختلفی همچون مدل، نوع سی پی یو، نوع ماژول، زمان خرید و…، تعیین میشود. بنابراین لازم است که در ابتدا ویژگیهای مورد نظر خود را تعیین کرده و سپس قیمت پی ال سی زیمنس را به طور دقیق و به روز، از مراجع معتبر استعلام بگیرید.
با وجود کیفیت و عملکرد بالای سیستم PLC S7-200 Siemens، رعایت برخی نکات میتواند به بهبود کارایی و افزایش ایمنی و ماندگاری این سیستم، کمک کند. بدین منظور در ادامه به بررسی برخی از این نکات خواهیم پرداخت:
یکی از مهمترین نکاتی که هنگام خرید پی ال سی S7 200 زیمنس باید به آن توجه داشته باشید، انتخاب مرجع معتبر و تخصصی است. درواقع شما تنها با خرید از این مراجع میتوانید به کیفیت و عملکرد اصلی سیستم پی ال سی، دست پیدا کنید. در این شرایط فروشگاه آسام ایران به عنوان یکی از باتجربه ترین مراجع تخصصی فروش انواع قطعات اتوماسیون صنعتی، آماده ارائه خدمات خود در حوزه فروش زیمنس باید به آن توجه داشته باشید، انتخاب مرجع معتبر و تخصصی است. درواقع شما تنها با خرید از این مراجع میتوانید به کیفیت و عملکرد اصلی سیستم پی ال سی، دست پیدا کنید. در این شرایط فروشگاه آسام ایران به عنوان یکی از باتجربه ترین مراجع تخصصی فروش انواع قطعات اتوماسیون صنعتی، آماده ارائه خدمات خود در حوزه فروش پی ال سی S7 200 زیمنس با ضمانت اصالت و خدمات پس از فروش مؤثر، به شما عزیزان است.
برای برنامهنویسی PLC S7-200 از چه نرمافزاری استفاده میشود؟
نرمافزار مورد استفاده برای برنامهنویسی S7 200، SIMATIC Step7-MicroWin SMART است.
امکان اتصال چند ماژول توسعه به PLC S7-200 وجود دارد؟
اکثر CPU های S7-200 را میتوان با 6 ماژول توسعه و 1 برد سیگنال، ارتقاء داد.
آیا پی ال سی S7-200 از پروتکل Modbus RTU پشتیبانی میکند؟
بله؛ تمام CPUهای S7-200 زیمنس، از طریق پورت RS 485، از مادباس RTU پشتیبانی میکنند. علاوه بر این CPU های نوع استاندارد را نیز میتوان به وسیله برد سیگنال، توسعه داد.
شرکت آسام با 15 سال فعالیت و تجربه فروش به بیش از 7550 برند داخلی و خارجی، یکی از فعال ترین مجموعه های ایرانی در زمینه واردات و فروش تجهیزات اتوماسیون صنعتی زیمنس آلمان و آلن برادلی آمریکا بوده است. درباره برند و نیاز تجهیزاتی خود با ما تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت نمایید.